top of page

MENU DINNER
donderdag en vrijdag

Hapje vooraf


Artisjok om te dippen met basicilicum vinaigrette                                                    9€ 
Tapasbordje met charcuterie, kaas en chutney                                                         16€
Huisgemaakte hummus met brood                                                                            11€
Burrata dip met gebakken prei                                                                                  12€

Hoofd 


Melanzane alla parmigiana                                                                                         18€
Hoevekip met citroen, groene olijven, rozemarijn, aardappeltjes                              19€
Asperges op Vlaamse wijze met zalm, ei en botersausje                                         22€
Italiaanse gehaktballetjes met groentjes en krieltjes                                                 23€

Cannelloni spinazie, drie kazen                                                                                  19€

Nagerechtje

Chocolade mousse met rood fruit                                                                              9€
Gebakken kaastaart                                                                                                     7€

Chocolade moelleux taart                                                                                        6.5€

Houd er rekening mee dat onze menu's regelmatig veranderen omdat we verse ingrediënten gebruiken. Dit betekent dat er in ons restaurant mogelijk andere suggesties beschikbaar zijn
bottom of page